Op Voordeel Hout kun je goedkoop partijen hardhout online bestellen en kopen. Het aangeboden hout zijn restanten van groothandelsspecificaties of bestekken. Hierdoor kunnen we deze partijen hout goedkoop aanbieden, terwijl de kwaliteit hoog is. Je kunt deze bundels in z’n geheel bestellen of je bestelt alleen wat je nodig hebt.

Beschrijvingen partijen hout

Op Voordeel Hout krijg je een duidelijk en reëel beeld van de aangeboden bundels hout door informatie over onder meer houtsoort, product, prijs en een aantal foto’s bij iedere bundel. Tevens staat er duidelijk aangegeven of het gaat om een bundel van A-kwaliteit of een incourante bundel. Het is niet mogelijk de bundel(s) vooraf te inspecteren vanwege veiligheidsrisico’s op ons opslagterrein die bezichtigen met zich meebrengt. De prijzen op Voordeel Hout zijn inclusief btw.

Groothandelsspecificatie of bestek

Hout is een natuurproduct en een bestek of zaagspecificatie komt niet altijd overeen met het gezaagde hout dat uit een stam te halen valt. Er zit altijd meer hout in een boom dan er besteld is of dat voldoet aan de strenge vraag vanuit de grond-, weg- en waterbouw of tuinhouthandel. Denk daarbij aan hoeveelheid, afmeting, houtsoort of kleur. Er blijft daarom altijd hout over na iedere grote bestelling. Deze restanten bieden we op Voordeel Hout aan in de vorm van bundels.

Betalen van goedkoop hardhout

Op Voordeel Hout kun je bundels hardhout op meerdere manieren afrekenen. Gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, Bancontact (België) of zelf overmaken. Belangrijk is dat de gekochte bundels voor afhalen en/of bezorgen betaald moeten zijn. In geval van betaling met iDeal, Bancontact is dat altijd het geval. Wanneer je zelf overmaken kiest moet de betaling uiterlijk binnen 48 uur voor afhalen binnen zijn. Zodra een bestelling betaald is, ontvang je van ons het betaalbewijs per mail.

Afhalen Voordeel Hout

Gekochte bundels kunnen op zaterdag worden afgehaald tussen 08.00 en 11.30 uur op het afhaaladres in Goor (Overijssel) op vertoon van het betaalbewijs. Dit betaalbewijs ontvang je van ons zodra de betaling bij ons binnen is. Op de afhaallocatie is een heftruck met bestuurder ter plaatse. Wanneer de bestelling en betaling voor vrijdag 10.00 uur ontvangen is, kan de bestelling aanstaande zaterdag afgehaald worden.

Afhaallocatie Voordeel Hout

Het adres van de afhaallocatie luidt:

Voordeel Hout
p/a Regge Hout
Breukersweg 9
7471 ST GOOR
Nederland

Bezorgservice Voordeel Hout

Indien je zelf niet in de gelegenheid bent om het gekochte hout op te komen halen, dan kun je, tegen betaling, gebruik maken van onze bezorgservice. Deze kun je direct mee bestellen bij je order. De kosten zijn € 125,00* voor levering in Nederland en € 150,00 voor levering in België. *M.u.v. de Waddeneilanden. Wanneer de bestelling en betaling tussen maandag 07.30 en vrijdag 10.00 uur ontvangen is, neemt onze transporteur de week daarop contact met je op voor het afstemmen van de levering. Mocht je een bestelling plaatsen tussen vrijdag 10.00 en maandag 07.30, dan neemt onze transporteur een week later contact met je op over de levering.