Tuinhout kopen doe je bij Voordeel Hout | De nummer 1 van NL!

Tuinhout is een veelgebruikt natuurproduct, bekijk onze tuinhout aanbieding en bestel vandaag nog goedkoop tuinhout bij de nummer 1 leverancier van Nederland!

Goedkoop tuinhout kopen met de tuinhout aanbieding van Voordeel Hout.
Goedkoop tuinhout kopen met de tuinhout aanbieding van Voordeel Hout.

Voordeel Hout is een online tuinhout handel die zich voornamelijk richt op hardhouten tuinhout producten. Hierbij kun je denken aan planken en balken, vierkante en ronde palen, regels, vlonderplanken/dekdelen en rabatdelen. Je kunt dus bijna ieder type tuinhout vinden dat je nodig kunt hebben.

Je kunt de tuinhout producten gemakkelijk filteren op jouw wensen. Zo kun je afmetingen filteren in centimeters, kun je een gewenste levenduur invullen, en kun je kiezen voor producten van een B-kwaliteit. Kiezen voor incourant scheelt nog eens enorm in de prijs!

Het tuinhout dat wij verkopen komt uit de voorraad van Regge Hout, leverancier voor de GWW.

Tuinhout aanbiedingen, A-kwaliteit of incourant

Goedkoop tuinhout kopen is nog wel eens een uitdaging. Gelukkig hoef je bij Voordeel Hout niet ver te zoeken. Wij hebben namelijk een tuinhout assortiment met de laagste prijs van Nederland. Daarnaast heb je bij ons keuze uit zowel A-kwaliteit hout, als incourant hout. Incourante producten maken het (al goedkope!) hout, nog goedkoper.

Goedkoop tuinhout van hoge kwaliteit maakt tuinhout kopen leuk!

Wanneer je zin hebt om in de tuin te gaan klussen, heb je natuurlijk helemaal geen zin om hoge uitgaven te doen. Daarom kun je bij ons tuinhout kopen voor de beste prijs van Nederland. Dat maakt het klussen in de tuin nou echt tof! Maak bijvoorbeeld een vlonder met een van onze dekdelen, of bouw een nieuwe schutting met onze vierkant tuinpalen. Ook kun je een zandbak of grondkering maken met ons ruime aanbod damwanden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Welke weg leggen de houtproducten in onze webshop af?

Van boom in tropisch gebied tot hardhouten plank
Van boom in tropisch gebied tot hardhouten plank

Regge Hout (en dus Voordeel Hout) richt zich uitsluitend op bossen waar duurzaam beheer wordt toegepast. Op veel plekken in de wereld is het natuurlijke bos bedreigt. Deze bedreigingen worden hoofdzakelijk gevormd door onverantwoorde of illegale houtkap, bosbranden en aanleg van wegen. Om deze (en andere redenen) staat duurzaam bosbeheer hoog op de prioriteiten ranglijst van diverse maatschappen, ondernemingen en regeringen.

Van boom tot hardhouten plank

De bomen voor jouw hardhouten planken (Europees of tropisch) worden gewonnen uit duurzaam bosbeheer. Afhankelijk van de locatie worden (na kap en bewerking) jouw houtproducten verscheept naar de haven van Rotterdam, of Antwerpen. Hier zetten onze ‘bundels hout hun eerste stap aan land’ na de verscheping. Vervolgens worden ze per vrachtwagen getransporteerd naar ons bedrijf in Goor (Overijssel).

Het bewerken van het hout

Zodra er een order is binnengekomen van een grote onderneming, of een order voor de GWW, gaan wij aan de slag. Het hout zal worden bewerkt naar de specificaties die de klant wenst. Vervolgens worden de planken afgeleverd op het moment in overeenstemming. Hier blijft soms hout van over. Deze hardhouten planken gaan vervolgens in de verkoop voor de consument. Deze kan vervolgens deze restanten aanschaffen voor een vriendelijke prijs, en deze toepassen binnen zijn of haar ‘doe-het-zelf’ project.

Andere tuinhout aanbieding nodig, maar geen idee wat?

Mocht je op zoek zijn naar een houtproduct, maar weet je niet precies hoe dit houtproduct heet? Dan kun je gebruik gaan maken van onze ‘Doe het zelf projectfilter’. In deze filter kun je gaan selecteren wat je wilt gaan maken. Vervolgens zullen wij je doorverwijzen naar producten die je kunt gebruiken voor jouw project.

De diverse houtproducten die wij aanbieden staan namelijk onder diverse andere termen bekend. Het is lastig om als webwinkel elke term bij elk product te plaatsen, zoek je via de zoekbalk boven in het menu? Dan is de kans groot dat het bijpassende houtproduct voor in de tuin wel zichtbaar is, term niet beschikbaar? Laat het ons dan weten via de contactpagina! Zo kunnen wij jou, en andere bezoekers nog beter van dienst zijn bij het adviseren van het juiste product.