Winkelwagen

0 artikelen

Over Voordeel Hout

Voordeel Hout biedt allerlei partijen hardhout aan. Bundels noemen we dat bij Voordeel Hout. De aangeboden bundels hardhout zijn courant en het restant van groothandelsspecificaties. Hierdoor kunnen we deze bundels goedkoop aanbieden, terwijl de kwaliteit hoog is. Je kunt deze bundels in z’n geheel bestellen of je bestel alleen wat je nodig hebt. In dat laatste geval gaat de prijs per artikel dan wel wat omhoog.

Hout is een natuurproduct en een bestek of zaagspecificatie komt niet altijd overeen met het gezaagde hout dat uit een stam te halen valt. Er zit altijd meer hout in een boom dan er besteld is of dat voldoet aan de strenge vraag vanuit de grond-, weg- en waterbouw of tuinhouthandel. Denk daarbij aan hoeveelheid, afmeting, houtsoort of kleur. Er blijft daarom altijd hout over na iedere grote bestelling. Deze restanten bieden we op Voordeel Hout aan in de vorm van bundels.

Het is heel goed mogelijk dat je een kleine klus of opdracht hebt waar die ene bundel prima voor te gebruiken is. Voordeel Hout stelt je in de gelegenheid partijen courant hardhout voordelig en goedkoop aan te kopen, juist voor deze situaties. Wij vinden het niet alleen prettig onze klanten het voordeel te gunnen van deze partijen hardhout, maar vinden het ook maatschappelijk verantwoord om efficiënt om te gaan met hardhout.

Voordeel Hout is een initiatief van Regge Hout uit Goor.

Wil je weten hoe Voordeel Hout werkt? Kijk dan hier!

Wil je jouw bestelling laten bezorgen? Maak dan gebruik van de Voordeel Hout bezorgservice!