Online houthandel België gezocht?

Online houthandel België gezocht? Voordeel Hout is een houthandel gevestigd in Nederland. Wij verzenden onze verkochte producten ook naar België. Voordeel Hout is een initiatief van Regge Hout B.V. Op Voordeel Hout kun je goedkoop partijen hout en hardhout online bestellen en kopen. De aangeboden partijen hout zijn restanten van groothandelsspecificaties of bestekken. Vandaar de extra lage prijs! Een echt houtvoordeel! Koop een hele bundel hardhout op Voordeel Hout of bestel alleen het hout dat je nodig hebt. Hoe meer je uit een bundel hout afneemt, des te lager de prijs wordt. Nog meer houtvoordeel voor jou!

Betalen op Voordeel Hout is heel gemakkelijk en veilig. Afhalen van het voordelige hout kan op zaterdag tussen 08:00 uur en 11:30 uur in Goor (Overijssel). Je kunt het hout ook laten bezorgen door heel Nederland én België met onze Voordeel Hout bezorgservice.

Online houthandel België – Webshop

Ga naar de webshop van Voordeel Hout

Hoe werkt online houthandel België Voordeel Hout?

Op Voordeel Hout krijg je een duidelijk en reëel beeld van de aangeboden bundels hout door informatie over onder meer houtsoort, product, toepassing, gewicht, prijs en een aantal foto’s bij iedere bundel. Het is niet mogelijk de bundel(s) vooraf te inspecteren vanwege veiligheidsrisico’s op ons opslagterrein die bezichtigen met zich meebrengt. De prijzen op Voordeel Hout staan zowel exclusief btw genoemd als inclusief btw.

Ga naar de webshop van Voordeel Hout

Groothandelsspecificatie of bestek

Hout is een natuurproduct en een bestek of zaagspecificatie komt niet altijd overeen met het gezaagde hout dat uit een stam te halen valt. Er zit altijd meer hout in een boom dan er besteld is of dat voldoet aan de strenge vraag vanuit de grond-, weg- en waterbouw of tuinhouthandel. Denk daarbij aan hoeveelheid, afmeting, houtsoort of kleur. Er blijft daarom altijd hout over na iedere grote bestelling. Deze restanten bieden we op Voordeel Hout aan in de vorm van bundels.

Betalen van goedkoop hardhout

Op Voordeel Hout kun je bundels hardhout op meerdere manieren afrekenen. Gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, Bancontact (België) of zelf overmaken. Belangrijk is dat de gekochte bundels voor afhalen en/of bezorgen betaald moeten zijn. In geval van betaling met iDeal, Bancontact is dat altijd het geval. Wanneer je zelf overmaken kiest moet de betaling uiterlijk binnen 48 uur voor afhalen binnen zijn. Zodra een bestelling betaald is, ontvang je van ons het betaalbewijs per mail.