Houten planken hardhout – Ben je op zoek naar planken van hardhout?

Voordeel Hout heeft een ruim aanbod “houten planken hardhout”. Deze hardhouten planken bieden wij aan in verschillende houtsoorten. Al deze hardhouten planken zijn een restant van een bestekaanvraag of groot project. Echter zijn deze houten planken hardhout van zeer hoge kwaliteit. Door middel van de filter op onze webshop-pagina kun je de exacte hardhouten plank vinden die jij nodig hebt voor je project.

Ga naar ons aanbod planken en balken

Waarom kiezen voor houten planken hardhout van Voordeel Hout?Houten planken hardhout

Er zijn vele aanbieders van hardhouten planken. Echter bieden wij deze producten aan voor een zeer vriendelijke prijs. Reden hiervoor is dat de producten niet meer gebruikt kunnen worden in de grote GWW projecten van onze hoofdonderneming Regge Hout B.V., dit kan verschillende redenen hebben. Vaak is de reden hiervoor dat het simpelweg te weinig is voor de grote projecten waarvoor wij normaal gesproken hout leveren.

Ga naar ons aanbod planken en balken

Welke toepassingen houten planken hardhout?

De houten balken en planken kunnen zeer breed worden toegepast en worden vaak toegepast als onder-constructie. Door het gebruik van tropisch hardhout en Europees hardhout kunnen wij een lange levensduur garanderen op onze houten balken en planken. Normaal gesproken produceren wij hardhouten planken op basis van de behoeften van de klant.