Winkelwagen

0 artikelen

Hoe werkt Voordeel Hout?

Op Voordeel Hout kun je goedkoop partijen hardhout online bestellen en kopen. Het aangeboden hout zijn restanten van groothandelsspecificaties of bestekken. Hierdoor kunnen we deze partijen hout goedkoop aanbieden, terwijl de kwaliteit hoog is. Bundels noemen we die partijen bij Voordeel Hout. Je kunt deze bundels in z’n geheel bestellen of je bestelt alleen wat je nodig hebt. In dat laatste geval gaat de prijs per artikel wel wat omhoog.

Beschrijvingen partijen hout

Op Voordeel Hout krijg je een duidelijk en reëel beeld van de aangeboden bundels hout door informatie over onder meer houtsoort, product, toepassing, gewicht, prijs en een aantal foto’s bij iedere bundel. Het is niet mogelijk de bundel(s) vooraf te inspecteren vanwege veiligheidsrisico’s op ons opslagterrein die bezichtigen met zich meebrengt. De prijzen op Voordeel Hout staan zowel exclusief btw genoemd als inclusief btw.

Groothandelsspecificatie of bestek

Hout is een natuurproduct en een bestek of zaagspecificatie komt niet altijd overeen met het gezaagde hout dat uit een stam te halen valt. Er zit altijd meer hout in een boom dan er besteld is of dat voldoet aan de strenge vraag vanuit de grond-, weg- en waterbouw of tuinhouthandel. Denk daarbij aan hoeveelheid, afmeting, houtsoort of kleur. Er blijft daarom altijd hout over na iedere grote bestelling. Deze restanten bieden we op Voordeel Hout aan in de vorm van bundels.

Betalen van goedkoop hardhout

Op Voordeel Hout kun je bundels hardhout op meerdere manieren afrekenen. Gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, Mister Cash (België) of zelf overmaken. Belangrijk is dat de gekochte bundels voor afhalen en/of bezorgen betaald moeten zijn. In geval van betaling met iDeal, Mister Cash is dat altijd het geval. Wanneer je zelf overmaken kiest moet de betaling uiterlijk binnen 48 uur voor afhalen binnen zijn. Zodra een bestelling betaald is, ontvang je van ons het betaalbewijs per mail.

Betaal veilig met:

Afhalen Voordeel Hout

Gekochte bundels kunnen op zaterdag worden afgehaald tussen 08:00 en 11:30 uur op het afhaaladres in Goor (Overijssel) op vertoon van het betaalbewijs. Dit betaalbewijs ontvang je van ons zodra de betaling bij ons binnen is. Op de afhaallocatie is een heftruck met bestuurder ter plaatse. Wanneer de bestelling en betaling voor vrijdag 15.00 uur ontvangen is, kan de bestelling aanstaande zaterdag afgehaald worden.

Afhaallocatie Voordeel Hout

Het adres van de afhaallocatie luidt:

Voordeel Hout
p/a Regge Hout
Breukersweg 9
7471 ST GOOR
Nederland 

Bezorgservice Voordeel Hout

Indien je zelf niet in de gelegenheid bent om het gekochte hout op te komen halen, dan kun je, tegen betaling, gebruik maken van onze bezorgservice. Deze kun je direct mee bestellen bij je order. De vanafkosten zijn € 95,00 ex btw voor levering in Nederland en € 115,00 ex btw voor levering in België.