Hardhouten vlonderplanken met antislip voorziening (safegrip)

Regge Hout biedt voor haar vlonderplanken de optie antislip voorziening of safegrip aan.
Vlonderplanken kunnen gevaarlijk glad worden door slijtage, algen of regen, wat de begaanbaarheid verslechterd en de risico’s op ongelukjes vergroot. Dankzij Regge Hout Safegrip® wordt de begaanbaarheid van vlonderplanken verbeterd en de veiligheid vergroot. Hardhouten vlonderplanken met antislip die over zijn, verkopen wij via Voordeel Hout.

Regge Hout SafeGrip®

Regge Hout SafeGrip® is een antislipvoorziening en bestaat uit een combinatie van een 2-componenten kunststof hechtlaag en een afgestrooide laag kwartszand. Omdat het zand tijdens de harding in de hechtlaag gestrooid wordt, ligt het er niet bovenop, maar is het in feite in de massa gezand. Daardoor kan er geen gladde hechtlaag ontstaan door bv slijtage. Regge Hout SafeGrip® is daardoor bij uitstek geschikt voor toepassing op: steigers, vlonders, galerijen, brugdekken, terrassen, toegangspaden voor minder validen en trappen. Kies dus voor hardhouten vlonderplanken met antislip van Voordeel Hout.

Hardhouten vlonderplanken met antislip - Afbeelding impressie van de uitstraling.
Voordeel Hout vlonderplanken met antislip

Duurzame hardhouten vlonderplanken met antislip

Om een nog betere hechting van het Regge Hout SafeGrip® in het hout te realiseren, voorzien wij de vlonderplanken van een zogenoemde ‘zwaluwstaart’. Door toepassing van de zwaluwstaart wordt het Regge Hout SafeGrip® als het ware opgesloten in het hout. De bewerking die tijdens het schaven wordt aangebracht, zorgt ervoor dat het Regge Hout SafeGrip® nog beter hecht. De garantie op het duurzame Regge Hout SafeGrip® bedraagt 2 jaar, tenzij het product is belast door gemotoriseerde voertuigen. Regge Hout SafeGrip® kan in verschillende kleuren geleverd worden. Er is standaard voor grijs gekozen, omdat grijs het voordeel heeft dat het bij droog weer bijna niet zichtbaar is en dat het bij regenweer helder afsteekt tegenover de donkere natte vlonderplanken.

Hardhouten vlonderplanken met antislip, zwaluwstaart voor betere grip.

De voordelen van Regge Hout SafeGrip®

Regge Hout SafeGrip® is een zeer geschikt alternatief ten opzichte van de traditionele vlonderplanken die zijn voorzien van een compleet dekkende slijtlaag:

  • Behoud van de kwaliteit van het hout. Door een slijtlaag kan verstikking van het hout ontstaan
  • Kleur en structuur van het hout blijft zichtbaar
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Safegrip blijft gehecht aan de vlonderplanken door een combinatie van een groef met een zwaluwstaart
  • Toepasbaar op alle houtsoorten
  • Leverbaar in verschillende kleuren