Hardhouten planken voor een goede prijs, haal ze op of laat bezorgen | Voordeel Hout

Hardhouten planken voor een goede prijs, haal ze op of laat bezorgen | Voordeel Hout

Hardhouten planken voor een goede prijs, haal ze op of laat bezorgen | Voordeel Hout

Voordeel Hout is een webshop voor hardhouten planken en diverse andere hardhout producten. Bestel je hardhout voor een goede prijs en laat het bezorgen! We kunnen onze hardhouten planken voor een goede prijs aanbieden doordat we deze over hebben.

Kies voor afhalen of bezorging van je hardhouten planken

De hardhouten planken van Voordeel Hout kun je afhalen of laten bezorgen. Mocht je kiezen voor bezorging? Dan zetten wij je order door naar onze vaste leverancier. Ze zullen contact met jou opnemen om een afspraak te maken over de levering van jouw hardhouten planken.

Naar hardhouten planken

Ze zijn namelijk vaak en restant van een GWW-Project. Tevens is het hout van A-kwaliteit, en doet het niks ten onder aan hout waarvoor je de hoofdprijs betaald.

Bekijk hardhouten planken

De duurzaamheid in hardhouten planken

Veel van onze restanten kunnen (in veel gevallen) niet weer gebruikt worden in een nieuw groot project, en dat is zonde van dit goede hout. Dit komt doordat de houten planken bewerkt zijn op bepaalde afmetingen die niet aansluiten op onze projecten. Daarom hebben wij er voor gekozen deze goede hardhouten planken te koop aan te bieden voor de consument, de DIY’er en de tuinklusser.

Wij als Regge Hout B.V. staan voor duurzaamheid, en de duurzaamheid van het hout. Daarom bieden wij deze producten betaalbaar aan, zo bouw je een betaalbare hardhouten vlonder met planken voor scherpe prijzen. Dat is mooi, want zo kunnen deze producten een goed doel dienen. Jij blij, wij blij!

Bekijk hardhouten planken

Naast hardhout planken hebben wij nog een veel breder aanbod

Naast een voorraad hardhouten planken heeft Voordeel Hout altijd een ruim aanbod balken, dekdelen, vlonderplanken, ronde & vierkante palen, damwanden, regels, rabatdelen & diverse andere houtproducten op voorraad. Je kunt de producten inzien en filteren in onze webshop. Per houtproduct staan een aantal foto’s zodat je een duidelijke impressie kunt krijgen van het de houtbundels die wij aanbieden.

In gevallen van hardhouten planken, kun je kiezen ze per stuk te kopen. Mocht je kiezen voor (onbewerkte) damwand, dan koop je standaard per bundel. Dit komt doordat de breedtes van damwandplanken sterk varieert.

Bekijk alle producten

Welke soort hout heb je nodig voor welke toepassing?

Heb je naast hardhouten planken nog andere producten nodig? Of weet je niet precies wat je zoekt? Gebruik dan de Regge Houtwijzer, of selecteer wat je wilt gaan maken. We kiezen dan de juiste producten er bij.

Wat is het verschil tussen de houtsoorten in ons aanbod?

Het type (hard)hout dat je nodig hebt is erg afhankelijk van het project waarvoor je hardhout het wilt gebruiken. Bepaalde houtsoorten zijn namelijk beter te bewerken dan andere soorten hout. Je kunt hierbij denken aan het lijmen, of het boren in een soort hout. Dat gaat bij de ene houtsoort soepeler dan bij de andere. Denk hier dus goed over na wanneer je op zoek gaat naar een specifiek stuk hout. Je kunt ook gebruik maken van de Regge Hout B.V. houtwijzer. Hier leggen we per soort hout uit voor welke toepassingen deze gebruikt kunnen worden. Heb je toch nog vragen, of kom je er nog niet uit? Neem dan gerust contact op met ons verkoop team.

Bekijk de webshop

Welke weg leggen de houtproducten in onze webshop af?

Van boom in tropisch gebied tot hardhouten plank

Van boom in tropisch gebied tot hardhouten plank

Regge Hout (en dus Voordeel Hout) richt zich uitsluitend op bossen waar duurzaam beheer wordt toegepast. Op veel plekken in de wereld is het natuurlijke bos bedreigt. Deze bedreigingen worden hoofdzakelijk gevormd door onverantwoorde of illegale houtkap, bosbranden en aanleg van wegen. Om deze (en andere redenen) staat duurzaam bosbeheer hoog op de prioriteiten ranglijst van diverse maatschappen, ondernemingen en regeringen.

Van boom tot hardhouten plank

De bomen voor jouw hardhouten planken (Europees of tropisch) worden gewonnen uit duurzaam bosbeheer. Afhankelijk van de locatie worden (na kap en bewerking) jouw houtproducten verscheept naar de haven van Rotterdam, of Antwerpen. Hier zetten onze ‘bundels hout hun eerste stap aan land’ na de verscheping. Vervolgens worden ze per vrachtwagen getransporteerd naar ons bedrijf in Goor (Overijssel)

Bekijk hardhouten planken

Het bewerken van het hout

Zodra er een order is binnengekomen van een grote onderneming, of een order voor de GWW, gaan wij aan de slag. Het hout zal worden bewerkt naar de specificaties die de klant wenst. Vervolgens worden de planken afgeleverd op het moment in overeenstemming. Hier blijft soms hout van over. Deze hardhouten planken gaan vervolgens in de verkoop voor de consument. Deze kan vervolgens deze restanten aanschaffen voor een vriendelijke prijs, en deze toepassen binnen zijn of haar ‘doe-het-zelf’ project.

Bekijk hardhouten planken

Ander hout nodig, maar geen idee wat?

Mocht je op zoek zijn naar een houtproduct, maar weet je niet precies hoe dit houtproduct heet? Dan kun je gebruik gaan maken van onze ‘Doe het zelf projectfilter’. In deze filter kun je gaan selecteren wat je wilt gaan maken. Vervolgens zullen wij je doorverwijzen naar producten die je kunt gebruiken voor jouw project.

De diverse houtproducten die wij aanbieden staan namelijk onder diverse andere termen bekend. Het is lastig om als webwinkel elke term bij elk product te plaatsen, zoek je via de zoekbalk boven in het menu? Dan is de kans groot dat het bijpassende houtproduct voor in de tuin wel zichtbaar is, term niet beschikbaar? Laat het ons dan weten via de contactpagina! Zo kunnen wij jou, en andere bezoekers nog beter van dienst zijn bij het adviseren van het juiste product.