Goedkope houthandel met bestelmogelijkheden | Voordeel HoutGoedkope houthandel met bestelmogelijkheden | Voordeel Hout

Voordeel Hout is een goedkope houthandel in hardhout en tuinhout. Een houthandel met goedkoop hout is vaak lastig te vinden, gezien hardhout van nature een relatief duur product is. Dit komt mede door het duurzame bosbeheer (waar wij voor staan). Het hout dat goedkope houthandel Voordeel Hout in haar assortiment heeft is vaak een restant van een GWW-Project.

Omdat wij als Regge Hout B.V. staan voor duurzaamheid, bieden wij deze producten betaalbaar aan, goedkoop hout, en alles tegen scherpe prijzen, wij begrijpen dat. Op deze manier zal het hout uiteindelijk alsnog goed gebruikt worden. Jij blij, wij blij!

Zeg je goedkoop houthandel, dan zeg je Voordeel Hout

Voordeel Hout heeft altijd een ruim aanbod planken, balken, vlonderplanken, dekdelen, vierkante & ronde palen, damwanden, regels, rabatdelen & diverse andere houtproducten

Bekijk aanbod van onze goedkope houthandel

Welke soort hout heb je nodig tegen een scherpe prijs?

Het type hout dat je nodig hebt is erg afhankelijk van het project waarvoor je hardhout het wilt gebruiken. Bepaalde houtsoorten zijn namelijk beter te bewerken dan andere soorten hout. Je kunt hierbij denken aan het lijmen, of het boren in een soort hout. Dat gaat bij de ene houtsoort soepeler dan bij de andere. Denk hier dus goed over na wanneer je op zoek gaat naar een specifiek stuk hout. Je kunt ook gebruik maken van de Regge Hout B.V. houtwijzer. Hier leggen we per soort hout uit voor welke toepassingen deze gebruikt kunnen worden. Heb je toch nog vragen, of kom je er nog niet uit? Neem dan gerust contact op met ons verkoop team.

Bekijk de webshop

Weet je niet welke soort hout je zoek tegen een scherpe prijs?

Mocht je op zoek zijn naar een houtproduct, maar weet je niet precies hoe dit houtproduct heet? Dan kun je gebruik gaan maken van onze ‘Doe het zelf projectfilter’. In deze filter kun je gaan selecteren wat je wilt gaan maken. Vervolgens zullen wij je doorverwijzen naar producten die je kunt gebruiken voor jouw project.

De diverse houtproducten die wij aanbieden staan namelijk onder diverse andere termen bekend. Het is lastig om als webwinkel elke term bij elk product te plaatsen, zoek je via de zoekbalk boven in het menu? Dan is de kans groot dat het bijpassende houtproduct voor in de tuin wel zichtbaar is, term niet beschikbaar? Laat het ons dan weten via de contactpagina! Zo kunnen wij jou, en andere bezoekers nog beter van dienst zijn bij het adviseren van het juiste product.