[woodmart_button align=”left” woodmart_css_id=”5caf130be84a2″ title=”Ga naar de shop” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.voordeelhout.nl%2Fwebshop%2F|title:Webshop||” full_width=”no” button_inline=”no” bg_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJiYWNrZ3JvdW5kLWNvbG9yIjpbIiBhIl0sImJvcmRlci1jb2xvciI6WyIgYSJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI1Y2FmMTMwYmU4NGEyIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiIzdjYjUxOCJ9fQ==”]

De meest gestelde vragen

[woodmart_button align=”right” woodmart_css_id=”5caf13111031a” title=”Afrekenen” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.voordeelhout.nl%2Fafrekenen%2F|title:Webshop||” full_width=”no” button_inline=”no” bg_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJiYWNrZ3JvdW5kLWNvbG9yIjpbIiBhIl0sImJvcmRlci1jb2xvciI6WyIgYSJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI1Y2FmMTMxMTEwMzFhIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiIzdjYjUxOCJ9fQ==”]

Bestelinformatie

Op Voordeel Hout krijg je een duidelijk en reëel beeld van de aangeboden bundels hout door informatie over onder meer houtsoort, afmetingen, verwachtte levensduur en een aantal foto’s bij iedere bundel. Bij sommige bundels hebben wij nog geen foto geplaatst, ons aanbod is namelijk erg variërend, u kunt hiervoor wel foto’s opvragen.

Het is niet mogelijk de bundel(s) vooraf te inspecteren vanwege veiligheidsrisico’s op ons opslagterrein die bezichtigen met zich meebrengt. Daarnaast bieden wij geen verkoop op locatie aan. De bestellingen en aankopen geschieden dus uitsluitend via onze webshop.

Bij Voordeel Hout hebben we bundels hout van verschillende houtsoorten. Op de volgende pagina hebben wij iedere houtsoort in ons assortiment omschreven. Tevens staat er bij aangegeven voor welke toepassingen de houtsoort typerend is. Klik vervolgens op de houtsoort voor meer informatie over de houtsoort.

Ga naar de houtsoorten pagina.

Gekochte bundels kunnen op zaterdag worden afgehaald tussen 08:00 en 11:30 uur op het afhaaladres in Goor (Overijssel) op vertoon van het betaalbewijs. Dit betaalbewijs ontvang je van ons zodra de betaling bij ons binnen is. Op de afhaallocatie is een heftruck met bestuurder ter plaatse. Wanneer de bestelling en betaling voor vrijdag 10:00 uur ontvangen is, kan de bestelling aanstaande zaterdag afgehaald worden.

Afhaallocatie Voordeel Hout

Het adres van de afhaallocatie luidt:

Voordeel Hout
p/a Regge Hout
Breukersweg 9
7471 ST GOOR
Nederland

Bij Voordeel Hout werken wij met een vaste afhaal dag voor de bestellingen. Wij kunnen hier ook niet van afwijken (ook niet voor kleine orders). De reden daarvoor is onder andere de verwerktijd van de orders en de veiligheid van onze klant, en ons personeel.

Op onze werf rijden namelijk veel vrachtwagen en heftrucks die zwarte houtproducten verplaatsen. We moeten ons daarom houden aan diverse veiligheidsvoorschriften, zo kunnen wij incidenten voorkomen.

Plaats je een bestelling tussen maandag 07:30 uur en vrijdag 10:00 uur, dan neemt onze transporteur de week daarop contact met je op voor het afstemmen van de levering.

Mocht je een bestelling plaatsen tussen vrijdag 10:00 uur en maandag 7:30 uur, dan neemt onze transporteur de maandag een week later contact met je op over de levering. Bekijk hier alle informatie over het bezorgen van je bestelling.

BRM staat voor breedtemeter, wanneer een bundel planken heeft met een variabele breedte benoemen wij het aantal breedtemeters wat er in deze bundel zit.

Betaalinformatie

Op Voordeel Hout kun je bundels hardhout op meerdere manieren afrekenen. Gemakkelijk en veilig betalen met iDeal (Nederland) of Bancontact (België). Belangrijk is dat de gekochte bundels voor afhalen en/of bezorgen betaald moeten zijn. In geval van betaling met iDeal, Bancontact is dat altijd het geval. Zodra een bestelling betaald is, ontvang je van ons het betaalbewijs (factuur) per mail.

Overige informatie

Hardhout is zwaar en vaak groot in afmetingen. Derhalve kunnen wij geen gebruik maken van de reguliere transportdiensten zoals PostNL, DHL etc. Dit maakt het verzenden van houtproducten een kostbare taak. Hierdoor kunnen wij helaas geen gratis verzending aanbieden onder een orderwaarde van €2750,-.

[woodmart_button woodmart_css_id=”5caf121e1345d” title=”Ga naar de shop” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.voordeelhout.nl%2Fwebshop%2F|title:Webshop||” full_width=”no” button_inline=”no” bg_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJiYWNrZ3JvdW5kLWNvbG9yIjpbIiBhIl0sImJvcmRlci1jb2xvciI6WyIgYSJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI1Y2FmMTIxZTEzNDVkIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiIzdjYjUxOCJ9fQ==”]

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.