BESTEL INFORMATIE

Op Voordeel Hout krijg je een duidelijk en reëel beeld van de aangeboden bundels hout door informatie over onder meer houtsoort, product, toepassing, gewicht, prijs en een aantal foto’s bij iedere bundel. Het is niet mogelijk de bundel(s) vooraf te inspecteren vanwege veiligheidsrisico’s op ons opslagterrein die bezichtigen met zich meebrengt. De prijzen op Voordeel Hout worden inclusief btw benoemd.

Bij Voordeel Hout hebben we bundels hout van verschillende houtsoorten. Op de volgende pagina hebben wij iedere houtsoort in ons assortiment omschreven. Tevens staat er bij aangegeven voor welke toepassingen de houtsoort typerend is. Klik vervolgens op de houtsoort voor meer informatie over de houtsoort.

Ga naar de houtsoorten pagina.

Gekochte bundels kunnen op zaterdag worden afgehaald tussen 08:00 en 11:30 uur op het afhaaladres in Goor (Overijssel) op vertoon van het betaalbewijs. Dit betaalbewijs ontvang je van ons zodra de betaling bij ons binnen is. Op de afhaallocatie is een heftruck met bestuurder ter plaatse. Wanneer de bestelling en betaling voor vrijdag 10.00 uur ontvangen is, kan de bestelling aanstaande zaterdag afgehaald worden.

Afhaallocatie Voordeel Hout

Het adres van de afhaallocatie luidt:

Voordeel Hout
p/a Regge Hout
Breukersweg 9
7471 ST GOOR
Nederland

Plaatst je een bestelling tussen maandag 07:30 uur en vrijdag 10:00 uur, dan neemt onze transporteur de week daarop contact met je op voor het afstemmen van de levering. Mocht je een bestelling plaatsen tussen vrijdag 10:00 uur en maandag 7:30 uur, dan neemt onze transporteur de maandag een week later contact met je op over de levering. Bekijk hier alle informatie over het bezorgen van je bestelling.

BRM staat voor breedtemeter, wanneer een bundel planken heeft met een variabele breedte benoemen wij het aantal breedtemeters wat er in deze bundel zit.

BETAAL INFORMATIE

Op Voordeel Hout kun je bundels hardhout op meerdere manieren afrekenen. Gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, Mister Cash (België) of zelf overmaken. Belangrijk is dat de gekochte bundels voor afhalen en/of bezorgen betaald moeten zijn. In geval van betaling met iDeal, Mister Cash is dat altijd het geval. Wanneer je zelf overmaken kiest moet de betaling uiterlijk binnen 48 uur voor afhalen binnen zijn. Zodra een bestelling betaald is, ontvang je van ons het betaalbewijs per mail.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.