Azobé terrasplanken kopen bij Voordeel Houtazobe terrasplanken

Ben je op zoek naar Azobé terrasplanken? Voordeel Hout heeft een ruim aanbod Azobé terrasplanken die restant zijn van andere projecten. Onze terrasplanken (ook wel dekdelen of vlonderplander genoemd) zijn van hoge kwaliteit. De bundels worden voor deze schappelijke prijs aangeboden omdat deze restant zijn van een andere order. Ook kan het zijn dat de voorraad te weinig is om opnieuw aangeboden te kunnen worden in een GWW project. Deze kunnen dus niet meer verhandeld worden binnen onze hoofdonderneming Regge Hout B.V.

Een overzicht van onze Azobé terrasplanken

Bekijk alle Azobé terrasplanken

Wat zijn terrasplanken / dekdelen en waarvoor worden deze gebruikt?

Onze hardhouten terrasplanken worden toegepast op steigers, bruggen of vlonders. Uiteraard zijn dit niet de enige mogelijkheden. Denk ook aan toepassing van dekdelen op (open) balkons of galerijen. Onze dekdelen worden altijd gemaakt uit hardhout voor een lange levensduur. Wij kunnen de azobe terrasplanken klantspecifiek aanleveren op elke gewenste afmetingen en in onze eigen zagerij (na)bewerken. Ook bestaat de mogelijkheid voor het toevoegen van safegrip voor een verbeterde veiligheid of de keuze uit verschillende houtsoorten voor de dekdelen.

Tips voor houten dekdelen

Houten dekdelen zijn gemaakt van een 100% natuurlijke grondstof. Dat betekent dat het zich gedraagt als een natuurlijk product. Hout werken (krimpen, uitzetten) en verkleuren. Dit draagt bij aan het karakteristiek van hout en maakt het zo’n mooi product. Mede dankzij deze eigenschappen dienen de standaard door Regge Hout geleverde houten dekdelen uitsluitende buiten te worden toegepast. Doordat de houten dekdelen nog een bepaald vochtpercentage bevat, zijn deze niet geschikt voor toepassing op compleet afgesloten galerijen. Wij adviseren tevens om de breedte van de dekdelen niet te groot te maken. Daarnaast adviseren wij om de houten dekdelen onderling met een tussenruimte van ca. 10 mm van elkaar te leggen. Dit in verband met het werken van het hout. Voor meer advies met betrekking tot de bevestiging kunt u onze verkopers benaderen. Bel ons op +31 547 286350 of bekijk de contactpagina.