Azobé beschoeiingshout kopen. Haal de damwanden planken op of laat ze bezorgen | Voordeel Hout

Een bundel Azobé beschoeiingshout

Een bundel Azobé beschoeiingshout

Voordeel Hout is een webshop voor Azobé beschoeiingshout en diverse andere hardhout producten. Bel je Azobé damwanden voor goede prijs en laat deze bezorgen, je kunt ook kiezen om ze af te komen halen in Goor (OV). We kunnen onze Azobé beschoeiingshout voor een goede prijs aanbieden doordat we deze over hebben. Over? Waarvan dan?

Ons Azobé beschoeiingshout is vaak restant van een GWW-Project. Daarnaast is het hout van A-kwaliteit, en doet het niks ten onder Azobé damwand waarvoor je de hoofdprijs betaald.

Bekijk Azobé beschoeiing

De duurzaamheid van Azobé beschoeiingshout

Veel van onze restanten Azobé beschoeiingshout kan niet weer gebruikt worden in een nieuw groot project. Het is jammer dat dit deze goede damwanden ongebruikt blijven liggen. Met dit als reden bieden wij deze restanten Azobé aan op Voordeel Hout. En dat voor een goede prijs. Zo kan een ieder die deze producten nodig heeft ze voordelig aanschaffen, en krijgt het Azobé beschoeiingshout alsnog een goede eindbestemming.

Bekijk alle producten

Naast Azobé beschoeiingshout hebben wij nog een veel breder aanbod

Naast een voorraad hardhouten planken heeft Voordeel Hout altijd een ruim aanbod balken, dekdelen, vlonderplanken, ronde & vierkante palen, damwanden, regels, rabatdelen & diverse andere houtproducten op voorraad. Je kunt de producten inzien en filteren in onze webshop. Per houtproduct staan een aantal foto’s zodat je een duidelijke impressie kunt krijgen van het de houtbundels die wij aanbieden.

In gevallen van hardhouten planken, kun je kiezen ze per stuk te kopen. Mocht je kiezen voor (onbewerkte) damwand, dan koop je standaard per bundel. Dit komt doordat de breedtes van damwandplanken sterk varieert.

Ga naar webshop

Welke soort hout heb je nodig voor welke toepassing?

Heb je naast Azobé beschoeiingshout nog andere producten nodig? Of weet je niet precies wat je zoekt? Gebruik dan de Regge Houtwijzer, of selecteer wat je wilt gaan maken. We kiezen dan de juiste producten er bij.

Wat is het verschil tussen de houtsoorten in ons aanbod?

Het type (hard)hout dat je nodig hebt is erg afhankelijk van het project waarvoor je hardhout het wilt gebruiken. Bepaalde houtsoorten zijn namelijk beter te bewerken dan andere soorten hout. Je kunt hierbij denken aan het lijmen, of het boren in een soort hout. Dat gaat bij de ene houtsoort soepeler dan bij de andere. Denk hier dus goed over na wanneer je op zoek gaat naar een specifiek stuk hout. Je kunt ook gebruik maken van de Regge Hout B.V. houtwijzer. Hier leggen we per soort hout uit voor welke toepassingen deze gebruikt kunnen worden. Heb je toch nog vragen, of kom je er nog niet uit? Neem dan gerust contact op met ons verkoop team.

Bekijk de webshop

Welke weg leggen de houtproducten in onze webshop af?

Van boom in tropisch gebied tot hardhouten plank

Van boom in tropisch gebied tot hardhouten plank

Regge Hout (en dus Voordeel Hout) richt zich uitsluitend op bossen waar duurzaam beheer wordt toegepast. Op veel plekken in de wereld is het natuurlijke bos bedreigt. Deze bedreigingen worden hoofdzakelijk gevormd door onverantwoorde of illegale houtkap, bosbranden en aanleg van wegen. Om deze (en andere redenen) staat duurzaam bosbeheer hoog op de prioriteiten ranglijst van diverse maatschappen, ondernemingen en regeringen.

Van boom tot hardhouten damwand

De bomen voor jouw hardhouten planken (Europees of tropisch) worden gewonnen uit duurzaam bosbeheer. Afhankelijk van de locatie worden (na kap en bewerking) jouw houtproducten verscheept naar de haven van Rotterdam, of Antwerpen. Hier zetten onze ‘bundels hout hun eerste stap aan land’ na de verscheping. Vervolgens worden ze per vrachtwagen getransporteerd naar ons bedrijf in Goor (Overijssel)

Bekijk azobé damwand

Het bewerken van het (beschoeiing) hout

Zodra er een order is binnengekomen van een grote onderneming, of een order voor de GWW, gaan wij aan de slag. Het hout zal worden bewerkt naar de specificaties die de klant wenst. Vervolgens worden de planken afgeleverd op het moment in overeenstemming. Hier blijft soms hout van over. Deze hardhouten planken gaan vervolgens in de verkoop voor de consument. Deze kan vervolgens deze restanten aanschaffen voor een vriendelijke prijs, en deze toepassen binnen zijn of haar ‘doe-het-zelf’ project.

Naar Azobé dawanden

Ander hout nodig, maar geen idee wat?

Mocht je op zoek zijn naar een houtproduct, maar weet je niet precies hoe dit houtproduct heet? Dan kun je gebruik gaan maken van onze ‘Doe het zelf projectfilter’. In deze filter kun je gaan selecteren wat je wilt gaan maken. Vervolgens zullen wij je doorverwijzen naar producten die je kunt gebruiken voor jouw project.

De diverse houtproducten die wij aanbieden staan namelijk onder diverse andere termen bekend. Het is lastig om als webwinkel elke term bij elk product te plaatsen, zoek je via de zoekbalk boven in het menu? Dan is de kans groot dat het bijpassende houtproduct voor in de tuin wel zichtbaar is, term niet beschikbaar? Laat het ons dan weten via de contactpagina! Zo kunnen wij jou, en andere bezoekers nog beter van dienst zijn bij het adviseren van het juiste product.

Zakelijk kopen?