Wanneer je jouw bestelling hout wilt laten bezorgen, kun je gebruik maken van onze bezorgservice. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling bij jou op de zaak of thuis bezorgd wordt. In zowel Nederland als België. Na het plaatsen én betalen van je order, neemt onze transporteur contact met jou op en maakt rechtstreeks afspraken met jou over de bezorging van jouw bestelling. Alles wordt vervolgens door hen geregeld.

Afhalen Voordeel Hout

Gekochte bundels kunnen op zaterdag worden afgehaald tussen 08:00 en 11:30 uur op het afhaaladres in Goor (Overijssel) op vertoon van het betaalbewijs. Let op: op deze regel kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden, ook niet voor kleine orders. De reden hiervoor is onder andere uw eigen veiligheid en de verwerktijd van de orders. Het betaalbewijs (de factuur) ontvang je van ons zodra de betaling bij ons binnen is. Op de afhaallocatie is een heftruck met bestuurder ter plaatse. Wanneer de bestelling en betaling voor vrijdag 10:00 uur ontvangen is, kan de bestelling aanstaande zaterdag afgehaald worden.

Bezorgservice Voordeel Hout

Indien je zelf niet in de gelegenheid bent om het gekochte hout op te halen, dan kun je, tegen betaling, gebruik maken van onze bezorgservice. Deze kun je direct mee bestellen bij je order. De kosten zijn € 125,00 Inc. BTW voor levering in Nederland en € 150,00 Inc. BTW voor levering in België. *M.u.v. de Waddeneilanden. Wanneer de bestelling en betaling tussen maandag 07:30 en vrijdag 10:00 uur ontvangen is, neemt onze transporteur de week daarop contact met je op voor het afstemmen van de levering. Mocht je een bestelling plaatsen tussen vrijdag 10:00 en maandag 07:30, dan neemt onze transporteur een week later contact met je op over de levering.

Wijzigen bezorgdag

Het is mogelijk in overleg met de transporteur de bezorgdag te wijzigen. Dit kan kosteloos indien dat 3 dagen voor aflevering is overeengekomen. 2 dagen voor de bezorgdag bedragen de kosten € 30,25. Op de dag van het laden (één werkdag voor de bezorgdag) bedragen deze kosten € 72,60, en op de bezorgdag of de dagen erna bedragen deze kosten € 121,00. Deze kosten dien je te voldoen voordat er nieuwe afspraken worden gemaakt.